de KUNST om te 'ZIEN'

Click here to edit subtitle

Volgende 
FilmExpeditie:


Meer uitleg over de FilmExpediti
e:

Om samen op zoek te gaan naar belangrijke waarden binnen de klasgroep, 

organiseren we de FilmExpeditie buiten de vertrouwde schoolmuren.

Voor een hogere zelfreflectie bij de leerlingen. 


Met een gedreven team begeleiden we de leerlingen, onafhankelijk van de provincie Antwerpen, in het provinciaal Vormingscentrum Malle omwille van de audiovisuele faciliteiten, het natuurdomein en de gastvrijheid.


Volgens leerlingen: 

"Boeiender dan zee- of eender welke andere klassen". 

Volgens leerkrachten: 

"De meest zinvolle pedagogische uitstap. Een ervaring once in a life time! Vooral omdat de klassfeer wordt versterkt en het eindresultaat een fascinerende klasfilm wordt. Schitterend om aan ouders tijdens de proclamatie te tonen dat hun kinderen zich goed hebben gevoeld in onze school en op weg zijn om wereldburgers te worden".


Tijdens deze gezonde uitstap met lekker eten, een verrassing 's avonds en gezellige overnachting tijdens, leren de leerlingen met professioneel audiovisueel materiaal een waarde(n)volle film te realiseren: een memorabele film over de klasgroep, ervaringen in de school, vriendschap, toekomstverwachtingen...


Een aanrader voor elke directie en leerkracht die een zinvolle uitstap plant.


Indien u ge├»nteresseerd bent, kan u best niet te lang wachten met reserveren. 

Zoals Ward, de bezieler van dit concept, zegt:

"Tijdens deze meerdaagse krijg je leerstof die je zelf moet opbouwen. Over jezelf nadenken. Vriendschap met andere mensen is een heel belangrijk iets. Ik zou dat durven vergelijken met de zon. Vrienden die staan niet altijd naast u, maar die hebt ge een stukske in uw hart. 

En die komen bij u zoals ook de zon plots kan beginnen schijnen."Hieronder enkele commentaren van leerkrachten en leerlingen over de FilmExpeditie:

Het filmpje hieronder geeft een korte impressie van het gastvrije Vormingscentrum te Malle. 


Plan domein:

Plattegrond van het gebouw:

-1:29